CANIMEFENDİM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

CANIMEFENDİM

Canım Efendime Gönül Verenlerin Buluşma adresi.....

AnasayfaKapıAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

NAMAZ BÖYLE KILINIR ...SÜPERR

YazarMesaj
Admin
Admin
Admin

NAMAZ BÖYLE KILINIR ...SÜPERR Empty
MesajKonu: NAMAZ BÖYLE KILINIR ...SÜPERR   NAMAZ BÖYLE KILINIR ...SÜPERR Icon_minitimePerş. Ekim 14, 2010 5:34 am

Okuduğu Ayetler İsra Suresi ayet 23-24-25

Ve kadâ rabbuke ellâ ta’budû illâ iyyâhu ve bil vâlideyni ihsânâ(ihsânen), immâ yebluganne indekel kibere ehaduhumâ ev kilâ humâ fe lâ tekul lehumâ uffin ve lâ tenher humâ ve kul lehumâ kavlen kerîmâ(kerîmen).

Rabbin, ondan başkasına kul olmamanızı ve anne ve babaya ihsanla davranmanızı kaza etti (taktir etti, hükmetti). Eğer ikisinden birisi veya her ikisi senin yanında yaşlanırlarsa onlara (ikisine) “öf” deme. Ve onları (ikisini) azarlama ve onlara kerim (güzel, yumuşak) söz söyle!

Vahfıd lehumâ cenâhaz zulli miner rahmeti ve kul rabbirhamhumâ kemâ rabbeyânî sagîrâ(sagîren).

Ve onlara (ikisine), merhamet ederek ve tevazu ile kanat ger! Ve “Rabbim, onların beni yetiştirdiği gibi ikisine de merhamet et!” de.

Rabbukum a’lemu bi mâ fî nufûsikum, in tekûnû sâlihîne fe innehu kâne lil evvâbîne gafûrâ(gafûren).

Rabbiniz, nefslerinizde olanı (niyetinizi) daha iyi bilir. Eğer salihler olursanız, o taktirde muhakkak ki O, evvab olanlar (O'na yönelip, tövbe ederek ulaşanlar) için mağfiret edici olur.

http://efendim.benimforum.org

NAMAZ BÖYLE KILINIR ...SÜPERR
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mahir-il Maigli Hatim Seti Dinle- indir ( süperr)
» NAMAZ – DUÂ ve SÛRELERİ
» Şeytanın Namaz ile ilgili Hilesi
» NAMAZ – Cevat Akşit
» Mustafa İslamoğlu - Namaz